Моята количка 

Вашата количка е празна.

Видеонаблюдение

Видеонаблюдение за бизнеса

Видеонаблюдението все по-бързо навлиза в бизнеса, както с цел контрол и наблюдение, така и за защита на наблюдавания обект. То се използва широко в целия свят не само за контрол на персонала, но и за безопасност на клиентите. Видеонаблюдението разкрива възможности за подобряване на качеството на обслужване.

Наличието на камери играе психологическа роля и намалява вероятността персоналът или клиентите да извършат посегателство или кражба в обекта.

Друга възможност, която системата дава, е отдалечено наблюдение през локална мрежа или Интернет, което я прави идеална за контрол от разстояние. Това осигурява на управителя или собственика на обекта наблюдение по всяко време и следене за нередности.

Прегледа на записите от камерите може да помогне при разрешаване на конфликти между членове на персонала и между клиенти и персонал.

Заповядайте в офиса на "Менора" или се свържете с нас, за да обсъдим параметрите на системата за видеонаблюдение, която ще отговаря най-добре на вашите потребности!

Видеонаблюдение в дома

Видеонаблюдението става все по-достъпно в ценово отношение и вече масово навлиза не само в бизнеса, но и в дома. Основно се използва за наблюдаване на входната врата и други възлови места, от които е възможно да се влезе в охранявания апартамент, къща или вила.

Може да бъде осъществено с помощта на една или няколко камери.